Korko proizvodi

Korko hlebovi

Proizvodnju peciva smo godinama usavršavali kako kroz standarde i procedure u tehnološkom postupku, tako i kroz izbor najkvalitetnijih sirovina koje će našim proizvodima dati nezaboravan ukus. Najzahtevniji proizvod u tom pogledu je hleb.

Detaljnije

Bele kajzerice

Bele kajzerice su proizvod koji ima sve veću potražnju na tržištu, kako zbog ukusa svežih pogačica tako i zbog praktične upotrebe prilikom organizovanja velikih proslava i slavlja. Male bele pogačice od 50g namenjene su za svakodnevno konzumiranje u domaćinstvima – ekonomične, dugotrajne svežine, praktične za posluživanje umesto sečenog hleba ili za pripremu mini sendviča. Naročito su popularne za slave i druge običaje.

Detaljnije

Kore za gibanicu

Sa velikim zadovoljstvom možemo istaći da su KORKO Kore za gibanicu 500g proizvod po kome smo već odavno poznati u bližem i širem okruženju. U čast tome, naša firma nosi ime ovog proizvoda.

Detaljnije

Pletene kajzerice

Pletene kajzerice u pakovanju od 400g su pravi izbor za porodična okupljanja, slave, rođendane,... Pletenice su omiljeni oblik peciva koji nas vraća u detinjstvo, podsećajući nas na tople i bezbrižne trenutke. Pogačice su težine od 50g, oblika savijene pletenice, posute susamom. Idealne su za doručak kod kuće, na poslu ili za dečiju užinu.

Detaljnije

Štapići sa susamom i makom

Hrskavi slani štapići sa susamom i makom prava su grickalica za sve slanokusce. Idealni za gickanje uz TV, dok gledate omiljenu seriju ili fudbalsku utakmicu, ali isto tako i za dečije rođendane ili uz pivo sa društvom.

Detaljnije