Korko hlebovi

Korko hlebovi - sastav

  • Brašno T500
  • Voda
  • So
  • Ulje
  • Šećer
  • Kvasac
  • Sredstvo protiv zgrudnjavanja E170
  • Emulgator E472e
  • Sredstvo za tretiranje brašna E300
  • Enzimi


Proizvodnju peciva smo godinama usavršavali kako kroz standarde i procedure u tehnološkom postupku, tako i kroz izbor najkvalitetnijih sirovina koje će našim proizvodima dati nezaboravan ukus. Najzahtevniji proizvod u tom pogledu je hleb.

Danas u KORKOvom asortimanu izdvojili su se Beli hleb (500g), Ražani hleb (400g) i Pastirski hleb (500g).

Ražani hleb proizveden je uz dodatak i pravog ražanog brašna. Izuzetna nutritivna vrednost i hranljiva svojstva ražanog brašna su jako značajna u ishrani. Raž je žito bogato vitaminom E, vitaminima B kompleksa, organskim materijama i mineralima. Pored visokog nivoa minerala i gvožđa, ražano brašno ima i visok nivo vitamina grupe B i E. Zrno raži je bogato rastvorljivim dijetnim vlaknima koja imaju izuzetno visok kapacitet vezivanja vode i veoma brzo daju osećaj punoće i sitosti, pri čemu ražani hleb može biti od velike koristi onima koji pokušavaju da oslabe. KORKOv Ražani hleb prepoznatljiv je među kupcima po svojoj jedinstvenoj aroma, svežem ukusu i standardnom kvalitetu