Korko Nova Varoš - proizvodnja kora

Korko ima tradiciju dugu deset godina u izradi peciva i pekarskih proizvoda. Na samom početku krenuli smo šegrtski sa proizvodnjom kora za gibanicu, da bismo danas osvojili proizvodnju od  petnaestak proizvoda u stalnom asortimanu. Naši prozvodi su proizvedeni od najkvalitetnijih sirovina, na tradicionalan način, bez upotrebe aditiva i veštačkih boja.

Naša proizvodnja

Obaveza je Korka je da svojim potrošačima uvek dostavi zdravstveno bezbedan i kvalitetan proizvod, u skladu sa: proizvođačkom specifikacijom, zakonskim propisima i standardima (HACCP standard).

Na početku rada, kada nam je jedina delatnost bila proizvodnja kora, naš tim je brojao samo 2 zaposlenih. Od male porodične ideje, postali smo zanatska radnja koja sada broji 6 zaposlenih u stalnom radnom odnosu.

Zaposleni u proizvodnom procesu su motivisani i obučavani o značaju bezbednosti proizvoda, primeni standarda, podvrgnuti šestomesečnim zdravstvenim kontrolama od strane nadležne institucije i svesni sopstvenih odgovornosti za mere i pravila koja moraju preduzimati odnosno poštovati.

Higijenski nivo prostorija i opreme u proizvodnom pogonu je na maksimalno mogućem nivou .

Korko se trudi da održava dobar odnos sa dobavljačima sirovina i ispunjava sve svoje obaveze prema njima, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta sirovina i repromaterijala za proizvodnju.

Prodajna mesta

Korko je za kratko vreme prepoznat od strane lokalnih potrošača i ljubitelja kvasnog i lisnatog testa. Prilagodjen ukusima i navikama ovdašnjih kupaca, naši proizvodi su lako osvojili police po maloprodajnim objektima u Novoj Varoši, Priboju i Prijepolju - Alfa, Jelika, ES komerc, Tref, Nela, itd. Visok kvalitet usluge i profesionalizam u saradnji doveli su nas do drugih, većih kupaca.

Takođe snadbevamo veliki broj ugostiteljksih objekata na teritoriji ove tri opštine i prepoznatljivi smo u u svim vidovima kateringa.

Svim kupcima dostavljamo robu na dogovorenu adresu.